2013. május 5., vasárnap

Flexibilis rúd + rollerball OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Flexibilis rúd
A flexibilis rúd egy sokoldalú fitness eszköz. Elsősorban a hát hosszú, középső és mély-, illetve a has mélyizmait foglalkoztatja. A rezgés az egész testen keresztülhaladó egységes izomfeszülést eredményez az izmokban. A Flexibilis rúd erősítésre, zsírégetésre vagy az állóképesség növelésére is használható. Hatékony a hátfájdalmak kezelésére, erősíti a kötőszövetet, erősíti és formálja a hasizmokat, javítja a testtartást, javítja a koordinációt és az egyensúlyt, segíti a terhesség utáni gyors regenerálódást. A flexibilis rúd rövidtávú befektetés maximális és maradandó eredménnyel. A rúd mozgatásának kulcsa a folyamatos rezgés. Álló helyzetben egyensúlyozva, térdelve, ülve, fekve vagy mozogva is használható. Elég hetente 2-3 alkalommal 10-15 percig használni a flexibilis rudat.
Rollerball (Spaceball, Gyrotwister, Gyroball) - kéz és kar erősítő
Az űrhajózásban fejlesztették ki, a súlytalanság állapotában előforduló izomsorvadás ellen és most áttették a mindennapokba is.
A belső gyűrű nagy sebességgel forog(akár 10. 000/min-t is eléri).
A csukló körkörös folyamatos mozgatásával a sebességet fenn kell tartani, ezáltal erőkifejtést igényel.
Különböző mozgásokat (mindig csuklóból kiindulva) alkalmazva, mindig más izomcsoportot mozgat.
A Rollerball egy nagyon hasznos szerkezet, mely a giroszkóp hatás elvén működik, s ha eléri a 10. 000-es fordulatszámot, akkor 15kg súlynak felel meg. Szórakoztatva erősíti az alkar és a kar izmait. Különösen ajánlott hegymászóknak, teniszezőknek, squash játékosoknak, bicikliseknek, de rehabilitációs és terapeuta célokra is tökéletes.
Sportolóknak: asztalitenisz, tenisz, squash, kézilabda, röplabda, vizilabda, vívás, sportlövészet, box, judo, karate, golf stb
Zenészeknek: csemballósok, hárfások, bőgősök, brácsások, hegedüsök, karmesterek stb.
Rehabilitációban (utókezeléseknél): stabilizálja az anyagcserét, gipszhordás utáni izomépítésnél segítség, izomfelépítés, erősítés hátizomfájdalomnál(pl.: hosszabb ülőmunka után) stb.



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-05-26 19:30
. Flexibilis rúd + rollerball OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése