2013. május 26., vasárnap

HP ENVY x2 Notebook és Tablet egyben - Jelenlegi ára: 194 900 Ft

A noteszgép, ami egyben táblagép is. Az új HP ENVY x2 számítógép egy készülékben két eszköz lehetőségeit kínálja. Élénk színű HD érintőképernyős noteszgép, és egy leválasztható táblagép, ha még kevesebb súlyt kíván magával cipelni.
Jellemzők
• Windows 8
Ez noteszgép? Ez táblagép? Igen.
• Néha a noteszgépek teljesítményére van szükség. Néha pedig a táblagépek szabadságára. A forradalmi kialakítás révén noteszgépről könnyedén táblagépre válthat, majd vissza. A táblagép mágnesesen le- és felcsúsztatható és biztonságosan a helyére illeszkedik.  
• A szupervékony és kecses alumínium kialakítás útközben bárhol megállja a helyét. S mivel az eszköz igen könnyű is, bátran bárhová magával viheti.
Megfelelő eszköz megfelelő alkalomra, minden alkalommal.
• Lépjen túl a billentyűzeten és az egéren. Az élénk színű HD érintőképernyőn többérintős simítási és koppintási műveleteket hajthat végre.
Dupla szórakozás
• A 11, 6 hüvelykes képátlójú HD kijelzőn minden részlet élénk, tiszta színekben ragyog. A szuperszéles betekintési szögek révén a képernyőtartalom kültérben is tisztán látható, függetlenül attól, hogyan tartja az eszközt.
• A beépített Beats Audio™ rendszernek és a négy hangszórónak köszönhetően a HP ENVY x2 noteszgép a PC-n elérhető legjobb hangzást biztosítja.
• A szemtől szembe történő beszélgetésekhez előlapi HD webkamera használható. Ezen kívül a hátoldali 8 megapixeles kamerával kristálytiszta fényképek és videók készíthetők. Az 1080p felbontás előnyös képet ad Önről – bárhonnan is nézik.  
Legyen mozgásban
Nem kell beszűkítenie a mozgásterét egyetlen helyre vagy egyetlen élményre. Az alumíniumborítású, karcsú és vékony HP ENVY x2 arra készült, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez. És miután szuperkönnyű, gondolkodás nélkül bárhová magával viheti.
Rendkívüli mobilitás.
Rendkívüli kapcsolattartás.
A HP ENVY x2 együttműködik Önnel. Használja a laptopot, majd csúsztassa át táblagépre, és már indulhat is! Mindkét funkcióhoz külön akkumulátor jár, így a nappalból az éjszakába való átmenet simán, az újratöltés gondja nélkül zajlik.
Tegye rá a kezét valamelyikre
Fedezze fel a Windows 8-at a billentyűzeten és az egéren túl is. Végigsimítás és érintés többérintős mozdulatokkal az élénk HD Touch kijelzőn.
Az élet egy érintésre van Öntől
Legyen szó fotókról, zenéről, üzenetekről vagy naptárakról, minden, amit csak akar, egyetlen érintésre van. A HP ENVY x2 segít létrehozni a legtöbb fájlt, és egyszerűbbé teszi az életét.
Specifikáció:
- Intel Atom Dual-Core Z2760 (512KB Cache, 1. 80 GHz)
- 2GB RAM
- 64GB SSD
- Intel HD graphics
- akár 8 órás akku-üzemidő
- bluetooth
Elegáns szálcsiszolt alumínium burkolat. Élőben nagyon jól néz ki!
- 11, 6” -os Multi-Touch High-Definition BV LED kijelző 1366x768
- Dupla webkamera, HD elöl, 8MP hátul
- HDMI
- memóriakártya-olvasó
- BEATS Audio két hangszóróval
- b/g/n-es wifi, bluetooth, 2xUSB 2. 0
- multitouch érintőpad
- 1, 41 kg (tablet súlya: 0, 71kg)
- 30. 3 x 20. 6 x 1. 9 cm
- Eredeti Windows8 32bit HUN operációs rendszer
1 év HP garancia.
A HP Remarketed (RENEW) programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. – újraértékesített ÚJ TERMÉK. Dobozos, fóliás, originál tartozékokkal, gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva.
Ingyenes HP Pick-up and Return (Háztól-Házig) szolgáltatással!
A gép vásárláskor megtekinthető, kipróbálható.
Átvehető személyesen, vagy futárszolgálattal házhoz szállítva.
Névre szóló áfás számlát adok, amivel a vásárlás napjától érvényes a garancia. Probléma esetén tudok segíteni a HP szerviz garanciális és garancián túli ügyintézésében is.
A HP és SONY VAIO teljes notebook kínálatát forgalmazom a listaártól jóval olcsóbban, a Magyarországon nem kaphatókat is! Ha más típus, olcsóbb, drágább notebook érdekel, vagy csak más konfigurációt szeretnél, kérlek nézd meg a teljes kínálatomat, vagy írj üzenetet.


Jelenlegi ára: 194 900 Ft

Az aukció vége: 2013-06-14 09:43
. HP ENVY x2 Notebook és Tablet egyben - Jelenlegi ára: 194 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése