2013. április 16., kedd

Napraforgóbél liszt - Jelenlegi ára: 1 740 Ft

A Nature Cookta Napraforgóbél liszt egy egyedülálló termék a maglisztek között, mivel rendkívül magas az olajsavtartalma. Készítése során a napraforgómagot a héja nélkül hideg préseléssel zsírtalanították, majd a fennmaradó pelletet finom lisztté őrölték. A zsírtalanítás miatt a Nature Cookta Napraforgóliszt beltartalmi értéke körülbelül 30 %-kal magasabb, mintha az alapanyagot csak lisztté őrölték volna. Alig tartalmaz omega-6 zsírsavat, ami hevítés hatására gyulladást keltő anyaggá alakul, így biztonságosan süthetünk vele. A Napraforgólisztet magas fehérjetartalma miatt vegetáriánusok és ve-gánok étrendjébe is ajánljuk.
Számos fontos, az emberi szervezet helyes működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat tartalmaz, mint például a vas, kalcium, magnézium, foszfor, cink, réz, mangán, szelén és kálium. Csökkentett zsírtartalmának köszönhetően alacsony a kalória- és szénhidráttartalma, így beilleszthető számos egészséges étrendbe vagy fogyókúrába.
A paleolit étrend és a low carb diéták követői is bátran fogyaszthatják, illetve a gabonamentesen étkezők figyelmébe is ajánljuk.
A Napraforgóbél lisztnek a rosttartalma is jelentős, aminek a fogyasztása a megfelelő bélműködés szempontjából fontos.
A Napraforgóbél liszt alkalmas sűrítésre, öntetek, dressingek készítésére, de sütemények, péksütemények, pizzák, lepények, kenyerek alapanyaga is lehet.
Kiszerelés: 500gr
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 1 740 Ft

Az aukció vége: 2013-05-05 07:49
. Napraforgóbél liszt - Jelenlegi ára: 1 740 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése