2013. április 10., szerda

Kedvenceid leárazva! Csodaszép csípőnadrág új - Jelenlegi ára: 3 600 Ft


Kedvenceid most leárazva!
Mit is jelent ez? Hosszabb megfigyelés után azt vettem észre, hogy némely termékemet nagyon sokan megnéztétek, megfigyeltétek - licitre, vásárlásra mégsem került sor. Meglehet, sokalltátok az árat ... Most kitaláltam, hogy ezeket a termékeket leárazva bocsátom ismét aukcióra - hátha ezzel meghozom a kedvet a vásárlásra! Minden ilyen aukcióban az új ár mellett feltüntetem azt is, mennyiről került leárazásra.
Jó böngészést kívánok!
Csodaszép, elegáns Moda SE Collection nadrág, 48-as
Gyönyörű szép darab, élre vasalt, picit cirmos hatású, sötétszürke, kevertszálas anyagból. Enyhén sztreccses. Egyenes szárú, elején cippzár és dupla gomb. A gombok logózottak. Zsebei nincsenek, de az elején és a hátán is, a zsebek megszokott helyén, hímzéssel, selyemmel, strasszokkal díszített. Dereka belül bordó-fekete selyemmel szegett, melyen körben márkajelzések láthatóak. Ülepe elöl 30, hátul 33 cm.
Teljesen új, sosem hordott, kiváló állapotú darab! A jobb láthatóság kedvéért csináltam róla vakuval is képeket - ezeken sokkal világosabbnak tűnik!
Előző ára 7990 Ft.
 
Kérlek nézd meg a többi aukciómat is, biztos találsz még valamit - szekrényürítés zajlik, folyamatosan teszem fel a jobbnál jobb cuccokat!
 
Banki adatok: 11773030-00095604


Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2013-04-29 13:51
. Kedvenceid leárazva! Csodaszép csípőnadrág új - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése